Online alle hulp wanneer jij en je gezin dat nodig hebben

Snel hulp krijgen voor je psychische klachten is belangrijk. Je wilt je snel weer beter voelen en stappen zetten om dat samen voor elkaar te krijgen. Dan is een behandeling bij Youz een uitkomst. Je kunt bij Youz een combinatie van online en live behandeling volgen.
Scroll omlaag
Image

De voordelen van online behandelen:

Loop niet langer rond met klachten en vragen en krijg de hulp waardoor je je snel weer beter gaat voelen. Wij zijn er voor jou en je gezin!

Deskundige zorg

Je krijgt hulp van ervaren psychologen. Online behandelen is een andere manier van zorg die helemaal past bij deze tijd en de veranderende behoeftes van jou en je gezin. Daarom combineren we bij Youz onze behandelingen graag met online behandelingen.

Hulp (is) dichtbij

Je staat er niet alleen voor! Je behandelaar is een knop, chat of videobelletje van jou verwijderd. Ook voor je gezin staan we klaar als dat nodig is.

Veilige en vertrouwde omgeving

Jij krijgt de beste zorg, waar je ook bent, in een beveiligde online omgeving. Individueel of met je gezin.

Behandeling op jullie voorkeuren afgestemd

Je krijgt intensief en persoonlijk contact, met veel flexibiliteit. Wil je bijvoorbeeld liever een paar keer per week kortere afspraken, dan kan dat. We bieden online groepsbehandelingen en online indviduele behandelingen. Er is altijd iets dat bij jou past. Ook voor ouders en andere gezinsleden staan wij klaar. Denk bijvoorbeeld aan psycho-educatie.

Feedback op dagelijkse dingen

Laat je behandelaar met onze tools eenvoudig weten hoe je je voelt en krijg zo gerichte ondersteuning.

Is online behandelen iets voor mij of mijn gezin?

Jij bent de situatie zat en wil werken aan een oplossing en zoekt daarvoor hulp. Wij bieden je de mogelijkheid om zowel individueel als in groepsbehandeling aan problemen te werken. Dat combineren wij met online behandelen en in de praktijk zien wij daarbij goede resultaten voor jong én oud. Samen bespreken we welke vorm het beste past.

Image

Ervaringen van patiënten

Aanmelden

Om te starten met een behandeling, is een verwijzing nodig van de huisarts of het wijkteam. Is er nog geen verwijzing? Download dan dit pdf-bestand en neem contact op met je huisarts.

Na aanmelding met verwijsbrief nemen wij contact met je op en bekijken we samen de mogelijkheden

Aanmelden

Meld je aan via de aanmeldknop en vul het aanmeldformulier in.

Checken

Voor online behandelen heb je een smartphone of tablet, een koptelefoon (wenselijk) en 4G- of wifiverbinding nodig.

Starten

Wij nemen contact op voor een intakegesprek. We komen er samen achter wat er nodig is en welke zorg en behandelaar het best bij de vraag past.

Online behandeling; iets voor mij?

Heb je nog een vraag?

Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op

Informatieservice

Bereikbaar op werkdagen
Image
Welkom bij Youz

Wat fijn dat je er bent. We gaan er alles aan doen om je te helpen en daarom gaan we je een aantal korte vragen stellen.

1/ Laten we beginnen. Stap één is de verwijsbrief uploaden en erna stellen we je de belangrijkste vragen, onder andere over hoe je je voelt. Stap één is de verwijsbrief uploaden en erna stellen we je de belangrijkste vragen, onder andere hoe de persoon die je aanmeldt zich voelt.
Upload verwijsbrief
1/ Heb je nog geen verwijsbrief? Download dan dit pdf-bestand en neem contact op met de huisarts. Met de verwijsbrief kun je de aanmelding voltooien.
2/ Dank je voor het uploaden van de verwijsbrief. Laten we nu naar de volgende stap gaan. Kun je kort beschrijven hoe je je voelt? Kun je kort beschrijven waarom je hulp zoekt?
3/ Dank je voor het delen! We gaan nu je persoonsgegevens doornemen. We gaan nu de persoonsgegevens van de persoon die je aanmeldt doornemen.
4/ Dank je! We gaan nu jouw persoonsgegevens doornemen. Jouw persoonsgegevens
Jouw adres
/ We zijn er bijna! Als laatste hebben we nog toestemming van je nodig.
Helaas, er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw
Dank je voor je aanmelding!

Goed dat je deze stap hebt gezet. We gaan voor je aan de slag. Dit gaat er gebeuren:

  • Wij nemen contact op met je gemeente
  • We plannen een intakegesprek met je in en bespreken de mogelijkheden
  • Daarna kun je starten met je online behandeling